MVP Nitra, Slovensko, 19.-20.11.2011

21.11.2011 21:35

     Přemýšlím, co napsat...   Jelikož jsem neměla auto, nabídla se moje kamarádka, maminka mojí "dvorní handlerky" Klárky Babové, že si uděláme krásný víkend a pojedeme všichni tři na MVP Nitra společně. Ubytování přesně podle mého gusta v chalupářském stylu, pro vystavovatele na nitranských výstavách mohu vřele doporučit - jak kvalitou, tak cenově velmi přijatelné (majitelka sama chová bernské salašníky, tak nemá absolutně problém s ubytováním pejsků).

                                                                                                           www.ukrba.sk

 

    Výstava samotná probíhala v setkání našich slovenských přátel Janky Kominkové, Petera Kapusty, Katušky Burianové a jejich pejsků Alissinky, Cornelky a Amandy. Fotky doplním,. hned jak mi je Hanka Babová pošle...-)

      Velkou radost mi udělal 7,5 měsíční Benigno. Z nejdrobnějšího štěňátka z něj roste nádherný, mohutný, sebevědomý, vyrovnaný pejsek. Taky byl oceněn velmi pěkným posudkem: https://www.kepperofthetourmalet.com/vystavy/vystavy-2011/medzinarodna-vystava-psov-nitracanis-19-11-2011-/

Moc děkuji jeho páníčkovi Kamilu Hegeduši za skvělou péči a důslednou výchovu, kterou mastinní miminko potřebuje..(a nejenom mastinní--:-)  )

              

     Trochu mě zklamala naše Charlottka - odmítla se vystavovat. Její výraz: " Už můžu v tom kruhu umřít?, či paničko, už mě nech na pokoji! "  No, co se dá dělat.. Ovšem, rozesmál mě pan rozhodčí Štefík, který mi s vážnou tváří vysvětlil, proč nechce Lottynka běhat: protože je tučná... Kdyby věděl, že doma mi málem přeskakuje plot...

           

  prostě - Lottynku výstavy nebaví, skutečně nejlépe jí je doma na zahradě, kdy může prohánět ty bestie krtky. Lottynko.. už tě nechám..slibuji..

   Náladu mi spravil Matýsek - po oba dny CAJC, BOB :-) Milena Mura může být hrdá na svůj odchov! :-)

   Klárko, odvedla si skvělou práci, moc děkuji! :- ))